Wesley

   Breda - Fitness -Prijs: vanaf €- p/u

Ben jij het zat om steeds JOJO effecten te hebben? Zou je weer controle over jezelf willen hebben en makkelijker gezonde keuzes kunnen maken? Ik ben er voor jou. Niet met strenge dieet regels en andere geforceerde maatregelen. Maar met een simpele effectieve aanpak die je niet alleen een strakker lichaam bezorgd maar ook de mindset geeft waarmee je een echte transformatie ondergaat. 

 

Klinkt vrij zijn, gelukkig zijn en gezond zijn op een manier die als vanzelf flowed jou als muziek in de oren? Velen denken dat personal training je enkel helpt aan een strakker lichaam. Juist de tijd die je in het sporten stopt kan voor zoveel meer verandering zorgen als je weet wat je doet. Daarom verwerk ik in mijn trainingen altijd een kracht & conditie element én geef ik in de coolingdownfase yoga, meditatie en ademhalingstechnieken. Door de hele training ligt de focus op geven wat je in je hebt en bewust blijven van wat er gebeurt in je lichaam en je hoofd.

 

Dingen als overgewicht of stress zijn slechts symptomen van een onderliggende imbalans. De geest is een letterlijke spiegel van je lichaam, heb je een overvol hoofd dan heb je hoogstwaarschijnlijk ook veel spanning in je lijf. Door jezelf te leren observeren op een diep level doorbreek je slechte gewoontes en creëer je plaats voor nieuw gezondere alternatieven.

Het resultaat: Meer energie, positiviteit en vrijheid.

 

Jezelf verbeteren hoeft geen serieus of zwaar proces te zijn. De trainingen worden gegeven met een speelse energie, authentiek en vurig.

 

Wie ben ik?

 

Sinds kinds af aan heb ik een enorme fascinatie gehad voor mensen en hoe het menselijk lichaam en brein werkt. Ik ben me vroeg gaan verdiepen in beweegwetenschap, trainingsmethodieken, psychologie, biologie. Ook esoterie, bio-energetica en alternatieven geneeswijzen trokken mijn aandacht. Ik wist dat er meer was dan wat ik kon waarnemen op dat moment. Waarom straalt de een zoveel warmte en licht uit en heeft de ander dat niet? Is gelukkig zijn een keuze of iets wat men overkomt? Hoe kan ik mezelf maken zoals ik wil zijn? Dat soort vragen hebben mijn zoektocht geleid. Geleid naar het punt waar ik oprecht kan zeggen: Ja gelukkig zijn is een keuze. Vrijheid van stress en ziekte, controle over jezelf en hoe je jezelf wilt voelen van moment tot moment, het zit allemaal in ons.

Ik ben Personal trainer en Lifestyle Coach met 4+ jaar ervaring. Gewerkt bij verschillende sportscholen maar ook bij ABN AMRO als vitaliteitscoach. Ik heb 10+ jaar ervaring in Mindset training, bio-energetica, fitness en yoga. 

Met vriendelijke groet,

 

Wesley Kersten

  • Instagram
  • Grey LinkedIn Icon
WhatsApp Image 2021-01-28 at 11.56.29.jp

(0)

Fitness

Expertise

  • Aankomen

  • Afvallen

  • Conditie trainen

  • Vet verbranden

  • Spiermassa opbouwen

  • Fit worden

Tarieven per uur

  • 1 Persoon - €

  • 2 Personen - €

Les aanvragen

Direct boeken