Lars

Breda & online - Cryptocurrency- vanaf 35€

Heeft u dieet na dieet geprobeerd, bent u al jaren aan het jojo-en met uw gewicht omdat het lastig is om een structuur aan te houden, zeker in deze moeilijke tijden? Wilt u graag uw sportprestaties verbeteren of het nu topsport is of recreatief? Of denkt u na over hoe uw toekomst eruit ziet i.v.m. Uw gezondheid? Vind u het belangrijk om gebruik te maken van natuurlijke, vegan 🌱 producten die niet zijn bewerkt? Wilt u zich graag beter voelen, energieker gedurende de dag om het maximale uit uw 24 uur te halen? En wat als al het bovengenoemde ook nog eens betaalbaar zou zijn?

 

Maak een afspraak voor een gratis FitCheck! Tijdens deze intake krijgt u minimaal een uur lang onze onverdeelde aandacht en gaan we kijken naar hoe een dag van u eruit ziet, maken we met behulp van een hightech weegschaal een momentopname van uw huidige fysiek stand en als laatste gaan we kijken naar UW doelen en drijfveren en hoe wij u daarbij gaan helpen doormiddel van 1 op 1 coaching.

 

De Active Lifestyle Club is voor iedereen, jong/oud, groot/klein, zeker voor degenen die al sportief en gezond bezig zijn, maar ook voor de mensen die graag een keer feitelijk willen zien hoe hun fysieke staat is. Inzicht is de eerste stap naar verandering.

 

Laat een berichtje achter en plan vandaag nog jouw gratis FitCheck in, tot gauw!

 

 

Sidenote** wij houden ons strikt aan het nieuwe ‘corona beleid’ er staan bakken met mondkapjes in de zaak, de anderhalve meter wordt gehanteerd en alle meetinstrumenten worden zorgvuldig na en voor gebruik gedesinfecteerd. Voor de personen onder ons die niet in staat zijn om fysiek op locatie te verschijnen, ook op het online platform houden we FitChecks.

COMING SOON!

  • Instagram
  • Grey LinkedIn Icon

Expertise

  • Cryptocurrency

Tarieven per uur

  • 1 persoon - 35€

  • 2 personen - 40€

(0)