Bedankt voor de aanvraag! Kijk hieronder of ook jij gebruik kan maken van jouw talent

e3ff1272-6b29-4b39-952f-1b2b941a8e8c.jpg

Verdien geld met jouw talent

Wat is jouw Talent? Heb jij al jaren fitness ervaring of heb jij talent voor vloggen? Misschien kan jij wel een instrument heel mooi bespelen of heb je vakken op school waar je in uitblinkt? Er zijn veel meer categorieën waar jij jouw talent in kan vinden. Denk maar is bij jezelf na, waar ben ik goed in en wat doe ik met passie. Jouw Talent is geld waard op Passionbooking.com

Verdien al vanaf €15 euro per uur

Bij Passionbooking verdien je geld met je passie. Het minimale uurtarief wat je kan vragen is 15 euro per uur. Wij vragen geen transactiekosten over het bedrag wat jij verdiend. Dus alles wat jij verdiend is voor jou. Wij vragen een maandelijkse vergoeding voor de diensten van dit platform. Het instap tarief om bij ons te beginnen is nu €4,99. Wij bieden 3 verschillende pakketten aan waarvan er 1 geschikt zal zijn voor wat jij wilt doen. Voorbeeld: Een fitness trainer bij ons betaald maandelijks €4,99 en verdiend 20 euro per uur. Reken uit je winst!

Behaal jouw emotionele, mentale en financiële doelen

Heb jij talent, interessante vaardigheden of ergens passie voor? Dan kan jij een nieuwe bron van inkomsten genereren of een carrière switch maken en doen wat jij echt leuk vindt.

Plan een kennismakingsgesprek in

Laat jouw E-mailadres of telefoonnummer achter en wij nemen contact met jou op voor een online kennismakingsgesprek. 

Laten we videobellen!

Laat je telefoonnummer of e-mailadres achter en dan nemen wij vrijblijvend contact met jou op voor de mogelijkheden. Ben je al enthousiast? Kies dan een prijsplan via de onderstaande knop en vervolgens plannen we een videogesprek in. 

Bekijk abonnementen