FAQ PASSIONBOOKING

       Maak eenvoudig een afspraak voor een videogesprek!

Mail naar sander@passionbooking.com

 

  FAQ voor trainees

 

Wat is een Talent Teacher?

Een Talent Teacher is geen gediplomeerd leraar, maar een passionist die zijn of haar kennis met jou kan delen. Een talent teacher beschikt over talent of bepaalde vaardigheden die jou aangeleerd kunnen worden.

 

Wat kost een Talent Teacher?

De prijs voor een Talent Teacher is afhankelijk van de categorie. Zo kan een uur personal training in de sportschool 15 euro kosten en een uur draaien aan een dj-tafel 25 euro. Ook zijn er talenten voor een duurdere prijs. Gemiddeld ben je altijd goedkoper uit met een Talent Teacher dan een professioneel leraar en is de drempel om te starten laagdrempeliger en zonder verbintenissen.

 

Waarom kies ik voor een Talent Teacher?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een Talent Teacher. Wil je iets nieuws leren, bijscholen, een keer iets uitproberen of een carrière switch maken? Dan ben je bij Passionbooking.com op de juiste plek.

 

Wat is het voordeel van een Talent Teacher?

Onze filosofie is dat privélessen worden gegeven door talenten, waardoor de prijs aantrekkelijker is. De drempel om te starten is lager. Zie het als een vriend appen om samen af te spreken, je boekt een talent teacher via jouw vertrouwde Whatsapp omgeving.

 

Wat kan ik verwachten van een Talent Teacher?

Een Talent Teacher is jouw persoonlijke instructeur. De Talent Teacher helpt jou bij jouw vraagstukken. Elke Talent Teacher kent de basis en is vaak meer gespecialiseerd in de categorie waar hij of zij de lessen in aanbiedt. 

Wat als ik niet tevreden ben over mijn Talent Teacher?

Je zit niet vast aan een abonnement. Als je niet tevreden bent, kan je het eerlijk aangeven aan jouw Talent Teacher of neem je afscheid van elkaar nadat de les plaatsgevonden heeft.

 

Kan ik ook een Talent Teacher worden?

Dat kan! Neem gerust contact met ons op via sander@passionbooking.com en plan een videogesprek in om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

      FAQ voor Talent Teachers

 

Hoe schrijf ik me in als Talent Teacher?

Op de website kan je je eenvoudig aanmelden als Talent Teacher. Vervolgens plannen wij een videogesprek met je in om de mogelijkheden te bespreken. Wil je liever direct een videogesprek, plan deze dan in via sander@passionbooking.com

 

Ik heb geen diploma?

Geen probleem! Wij oordelen op wat iemand kan, in plaats van een papiertje.

 

Wat verdien ik als Talent Teacher?

Afhankelijk van waar je in gaat lesgeven en voor hoeveel personen je dit doet. Een uurtarief van 15 euro is het minimale bedrag en het hoogste tarief ligt momenteel op 100 euro. 

 

Wat kost het om Talent Teacher te worden?

Maandelijks betaal je PassionBooking een bedrag om op de website te staan. Daarna zijn alle verdiensten voor jou. Hierin bieden wij verschillende pakketten. Voor het maandelijkse bedrag dat jij betaalt zorgen wij voor de marketing, technische ondersteuning voor de website en eten wij net als wat jij met jouw verdiensten doet, ook een boterham. Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar voor ondersteuning qua lesgeven en ondernemen, en word je lid van de unieke community.

 

Wat voor verplichtingen heb ik als Talent Teacher?

Jij bent zelf de baas! Dat betekent dat als iets jou niet bevalt, jij de keus hebt hoe je daarmee omgaat. We verwachten wel eerlijkheid en duidelijkheid naar de klanten toe.

 

Moet ik een btw-nummer/eenmanszaak hebben?

Ja! Een btw-nummer is gratis aan te vragen en brengt meerdere voordelen voor jou met zich mee. Dit vertellen we je graag tijdens je intake.

 

Hoeveel uur ben ik kwijt met les geven?

Jij bent de baas!

 

Moet ik geen opleiding hebben om Talent Teacher te worden?

Nee.

 

Hoe krijg ik betaald?

Op de manier die jij het prettigst vindt.

 

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Elke dag van de week met een opzegtermijn van 1 maand.