Adam

Adam - Breda & online - ondernemerscoach & investeerder 

Beste mensen, 


"Stop met praten, gewoon doen"


Inmiddels ben ik 30 jaar geworden. Als ik terugkijk naar vroeger, was ik op mijn 10e  al bezig met het verkopen van groenten en fruit met mijn kraampje langs de weg. Ik was echt gefocust op verkopen en stopte niet totdat alles weg was. Als ik nog producten over had, ging ik deze met mijn skelter wegbrengen totdat ik alles verkocht had. Een geweldige tijd. 
Ik heb op mijn 18e mijn eerste product op de markt gebracht: een luchtverfrisser voor sporttassen. Deze werden op een creatieve manier verkocht. Zo had ik de verschillende branches op verschillende manieren gerepresenteerd. Bijvoorbeeld voor voetbal waren dat verfrissers in de vorm van een voetbal en voor tennis in de vorm van een tennisbal. Na anderhalf jaar had ik het idee verkocht en wilde ik me verder ontwikkelen in andere dingen. 
Ik ben me toen gaan richten op sportanalyses: De Videoanalist. Dit heb ik met veel plezier gedaan en groot gebracht. In 2018 afstand van genomen, omdat ik andere dromen wilde vervolgen. Dit was een moeilijke keuze, maar ik had andere doelen die ik wilde bereiken. 
Mijn grootste droom biedt in de toekomst ontzettend veel mogelijkheden op het gebied  van gezondheid, samenwerkingen en fairtrade. Gezien mijn ouders agrarische achtergrond, heb ik enorm  veel ervaring met wat er speelt in de landbouwsector en vooral hoe het beter kan. Hier wil ik me op focussen.
We zijn nu volop aan het ontwikkelen en hopen binnenkort op de markt komen als dienst en als product. Ik houd me ook bezig met wereldwijde technologie op het gebied van datanetwerken en het introduceren van een overzichtelijke omgang in simpele producten. Samen met mijn partners zoeken wij naar de juiste oplossingen en de simpelste manieren om dit te realiseren. Dit kan van alles zijn.


Het gaat hier vooral om het verwerken van grote aantallen of aanvragen. Ook zijn we actief in het oplossen van problemen die aanwezig zijn of eventueel kunnen ontstaan. 
Als voorbeeld neem ik de productie van aardappels. Wanneer zijn ze rijp of wanneer is het juiste moment om te oogsten? Wij hebben hoge technologie ontwikkeld die op de juiste momenten precies kan aangeven wanneer het juiste moment is om te oogsten. Het product is zo simpel, maar toch ongelofelijk innovatief. Dit project zijn we ook aan het uitbreiden op verschillende groente- en fruitsoorten. 
Wij helpen graag mee, verander jij ook mee? Er is geen weg meer terug. Welkom in de nieuwe wereld van verbeteringen. 


Mijn streven is dat we optimistisch naar de toekomst  kijken en kritisch nieuwe mogelijkheden ontwikkelen en bedenken.


Adam van Rijckevorsel 
adamvanrijckevorsel@gmail.com 
+31620309097

https://www.eetgeheim.nl/

  • Grey LinkedIn Icon

(0)

Ondernemen

Expertise

  • Beginnen met ondernemen

  • Businessplan nakijken

  • Onderneming evalueren

  • Mentale coach

Tarieven per uur

  • Introductie - €0

  • Per uur -€30

Les aanvragen

Direct boeken